Dođi na naše sastanke

Želiš li nam se pridružiti? Želiš pokrenuti lokalnu grupu u svom gradu? Dođi na opuštene sastanke koje održavamo jednom mjesečno u prostorima kluba Mame u Zagrebu.

Pogledaj više »

Pridruži nam se online

Otvorena komunikacija online je poželjna, kontaktiraj nas. Možeš se prijaviti i našoj moderiranoj mailing listi gdje ćemo te obavijestiti o bitnim događajima i projektima.

Pogledaj više »

Naša inspiracija

Code for America je organizacija koja je pomogla inspirirati mnoge da mogu promijeniti svoj grad.

Pogledaj više »


Radovi u tijeku. Neke naše ideje.

Otvaramo nove setove podataka, govorimo o novim trendovima tehnologije i razgovaramo s nadležnima da usvoje novi način rada - korištenjem sve dostupnijeg interneta s povezanim podacima. Pregled trenutnih ideja i projekata pogledaj na stranici CodeForCroatia.org.


Želiš pomoći svom gradu? Dobro, jer nama bi koristila tvoja pomoć.

Kodiraj za Hrvatsku je ekspertna skupina za otvorene civilne tehnologije osnovana 2014. godine u neprofitnoj organizaciji HrOpen (Hrvatska udruga za otvorene sustave i internet).

Mi smo grupa volontera koji pridonose svoje talente u poboljšavanju načina na koji lokalna vlada i zajednica koriste internet i nove tehnologije.

U grupi je sve u inicijativi a i ti si ovdje jer znaš preuzeti stvar u svoje ruke.

Pogledaj našu zagrebačku grupu Otvoreni Zagreb. I ti možeš pokrenuti grupu u svom gradu! Ovdje možeš saznati više ili nas kontaktiraj.

Pogledaj što sve ostale grupe u svijetu rade, ili pogledaj ovaj odličan TED video s Jennifer Pahlka, osnivačica Code for America.


Sastajemo se često. Pridruži nam se.

Pogledaj multimedijalni klub Mama gdje se sastajemo jednom mjesečno, gdje razvijamo i gradimo naše projekte, ili pronalazimo rješenje za trenutne probleme i aktivnosti u našem gradu. Ustvari je jako zabavno s mnogo divnih ljudi.

Klub Mama

Multimedijalni klub Mama
www.mi2.hr
Preradovićeva 18
10000 Zagreb
Hrvatska
Pridruži nam se u Zagrebu:
2. listopada, četvrtak, 18:00h
4. studenog, utorak, 18:00h
2. prosinca, utorak, 18:00h
ostali datumi biti će najavljeni kasnije

Razgovaramo online. Pridruži nam se i predstavi se.

Nisi stigao na sastanak u Mami? Nema problema. Surađujemo na projektima i online, gdje možeš pitati za pomoć. Novi članovi se tamo mogu također i predstaviti. Pridruži nam se na online.


Želiš još? Kontaktiraj nas.

Možeš nas zapratiti na Twitteru @CodeForCroatia. Organizator naše ekspertne skupine je Miroslav Schlossberg (@darvvon) i želimo te čuti!